Nettsider

Xrig

Xrig er et ledende senter for kommersialisering av energi og teknologi, samt brønnsimuleringstesting. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Xrig i flere år, hvor jeg har stått for den kontinuerlige utviklingen av nettsiden deres. Prosjektet er i stadig utvikling for å møte de nyeste teknologiske standardene og behovene til selskapet.

Gjennom dette arbeidet har både kunden og jeg fått stor nytte av min utdanning innen petroleumsteknologi og boring. Denne bakgrunnen har gjort det mulig for meg å forstå deres spesifikke behov og utfordringer, og å integrere denne innsikten i nettsidens design og funksjonalitet.

Ålgård grunderhub

Ålgård Gründerhub er et kreativt og inspirerende kontorlandskap spesielt tilpasset gründerbedrifter. For noen år siden fikk jeg i oppdrag å lage deres nettside, et prosjekt som har vært både spennende og givende. I år har jeg oppdatert og tilpasset nettsiden for å møte de nye behovene til Gründerhuben, og sørget for at den fremdeles er moderne og funksjonell.

I tillegg til nettsidedesign, var det et ønske om nye bilder til nettsiden for å bedre gjenspeile det dynamiske miljøet i kontorlandskapet. Jeg tok også på meg denne oppgaven, og sørget for at de nye bildene integrerte sømløst med det oppdaterte designet.

Holy riders Sydvest

Holy Riders Sydvest er en kristen motorsykkelklubb som holder til i Sør-Rogaland. Klubben ønsket en nettside der de enkelt kunne opprette arrangementer i en kalender og skrive oppdateringer fra klubbens aktiviteter. I tillegg ønsket de en innloggingsfunksjon for medlemmer, slik at de kunne få tilgang til innhold eksklusivt for medlemmer.

Jeg fikk i oppdrag å lage denne brukervennlige og funksjonelle nettsiden, som nå effektivt tjener klubbens behov. Med en enkel administrasjonsløsning kan de selv håndtere arrangementer og oppdateringer, mens medlemmene kan logge inn og se eksklusivt innhold.

Quest Innovate

Quest Innovate er et firma som jobber med prototyping og tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert trykktesting og 3D-printing av avanserte deler. De hadde behov for en enkel og rimelig nettside som kunne vise frem deres omfattende tjenestetilbud på en klar og profesjonell måte.

Jeg fikk i oppdrag å designe og utvikle denne nettsiden, som nå effektivt presenterer Quest Innovates kapasiteter og tjenester. Nettsiden er både brukervennlig og kostnadseffektiv, og hjelper firmaet med å nå ut til potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Robust rental

Quest Innovate er et firma som jobber med prototyping og tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert trykktesting og 3D-printing av avanserte deler. De hadde behov for en enkel og rimelig nettside som kunne vise frem deres omfattende tjenestetilbud på en klar og profesjonell måte.

Jeg fikk i oppdrag å designe og utvikle denne nettsiden, som nå effektivt presenterer Quest Innovates kapasiteter og tjenester. Nettsiden er både brukervennlig og kostnadseffektiv, og hjelper firmaet med å nå ut til potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Karlsen Motorsport

Dette er nettsiden til mitt dragrace-team, hvor vi poster oppdateringer, informerer om hva vi gjør, og deler våre oppnåelser. Siden dette er min egen nettside, bruker jeg den som en plattform for å eksperimentere med nye løsninger og design.

Nettsiden fungerer som en dynamisk showcase for vårt team, med regelmessige oppdateringer om løp, prestasjoner og teamnyheter. Ved å bruke denne nettsiden som et testmiljø, kan jeg kontinuerlig forbedre og implementere innovative design og funksjonaliteter, noe som også gir meg verdifull erfaring som jeg tar med meg til kundene mine.

Logoer

audiowide v1

Quest Innovate er et firma som jobber med prototyping og tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert trykktesting og 3D-printing av avanserte deler. I tillegg til nettsiden hadde de også behov for en logo som kunne representere deres innovasjon og teknologiske ekspertise.

For å skape en passende logo, tok jeg utgangspunkt i initialene til bedriften og formet dem slik at de etterlignet en tredimensjonell boks. Dette designet reflekterer deres fokus på 3D-printing og prototyping. Jeg valgte blått som hovedfarge for logoen, da blått symboliserer pålitelighet, teknologi og innovasjon – kvaliteter som er kjernen i Quest Innovates virksomhet.

Advanced Electronics driver hovedsakelig med testing og montering av elektronikk og oljeverktøy. For å representere deres spesialiserte arbeid, designet jeg en logo som kombinerer initialene «a» og «e» i et unikt oppsett. Elementene i designet skal minne om oppsettet i et kretskort, noe som reflekterer selskapets ekspertise innen elektronikk.

Jeg valgte blått som hovedfarge for logoen, da det symboliserer teknologi, pålitelighet og innovasjon. Dette gjør logoen både relevant og gjenkjennelig for deres bransje.

Dette er logoen til dragrace-teamet mitt, og det er den første logoen jeg designet. Vi ønsket en klassisk logo for motorsport som skulle være enkel, gjenkjennbar og lettleselig. Gjennom designprosessen fokuserte jeg på å skape en stil som representerer racing, samtidig som den er tydelig og umiddelbart identifiserbar for fans og tilskuere.

LF Deisgn

Dette er min egen logo for denne nettsiden. I designprosessen ønsket jeg å skape en logo som var minimalistisk, men samtidig signaliserte min vilje til å tenke utradisjonelt når situasjonen krever det. Derfor valgte jeg å inkorporere et gradient som går fra blått til turkis, symboliserende ærlighet og lojalitet, samt et subtilt hint av teknologi. Denne fargekombinasjonen gir logoen et tidløst og stilig utseende, som jeg føler representerer bedriften på en elegant måte.

Reklamemateriell

Kommer snart ... !!! ???

Presentasjonsmaler

Kommer snart ... !!! ???

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) For å gi deg en best mulig opplevelse på vår nettside, benytter vi informasjonskapsler. Informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan du bruker nettsiden vår, slik at vi kan forbedre den for deg. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.