Trenger du en ny eller oppdatert nettside til din bedrift?

Enten du har behov for en enkel eller avansert nettside, starter fra bunnen av eller ønsker å videreutvikle en eksisterende, så er jeg her for å hjelpe deg. Ved å ta en prat sammen kan vi finne den optimale løsningen som passer dine behov og mål. 

Jeg bruker stort sett WordPress, og dette rammeverket tilbyr svært gode muligheter for redigering, og vi skreddersyr hver løsning for å gjøre redigering og oppdatering så intuitivt og enkelt som mulig for deg.

Tilnærming

1

Vi blir kjent

Vi begynner med å bli kjent med din bedrift, deres verdier, og spesifikke mål og behov. Dette gjøres gjennom en personlig samtale, enten ansikt til ansikt ved besøk hos dere, via et Teams-møte, eller ved et møte på Ålgård. Vi dykker inn i dine visjoner, ønskede funksjoner, forventet omfang av nettsiden, og eventuelle spesielle krav eller preferanser du måtte ha.

2

Skreddersydd tilbud og prosjektbeskrivelse

Basert på våre samtaler, utarbeider jeg et skreddersydd tilbud og en prosjektbeskrivelse som beskriver alle aspekter av prosessen. Dette inkluderer en detaljert oversikt over hva jeg tilbyr, hva som er inkludert i prosjektet, samt prisen for hva dette vil koste.

3

Design og konseptutvikling

Basert på prosjektbeskrivelsen vi har blitt enige om, går jeg i gang med å utvikle et designkonsept som er skreddersydd for deg. Jeg gjennomfører research om din bransje, konkurrenter, og trender innen webdesign for å få et helhetlig bilde av hva som vil fungere best for din nettside.

Jeg utarbeider enkle wireframes som viser den grunnleggende layouten og strukturen av nettsiden, slik at vi kan diskutere og justere designet før vi går videre.

4

Feedback og revisjoner

Etter å ha presentert det initielle designkonseptet, er det viktig for meg å høre din tilbakemelding. Vi jobber sammen for å finpusse designet, gjøre eventuelle endringer og sikre at resultatet passer perfekt med din visjon og behov.

5

Utvikling og implementering

Når designet er godkjent, går jeg videre til utviklingsfasen. Her tar jeg det visuelle konseptet og bringer det til live, implementerer funksjoner og sørger for at alt fungerer sømløst på tvers av ulike enheter.

6

Testing og kvalitetssikring

Før lanseringen, gjennomfører jeg grundige tester for å sikre at alt fungerer som det skal og at brukeropplevelsen er optimal. Eventuelle feil rettes opp, og nettsiden blir nøye gjennomgått for å sikre høy kvalitet og ytelse.

7

Lansering og opplæring

Når alt er klart, lanserer vi nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden er søkemotoroptimalisert. Jeg gir også opplæring og veiledning slik at du føler deg komfortabel med å administrere og oppdatere nettsiden på egenhånd.

Hva koster en nettside?

Prisen på en nettside kan variere betydelig avhengig av kompleksitet og funksjonalitet. Nettsidene jeg lager koster vanligvis mellom 15 000 og 50 000 kr eks. mva. Jeg har imidlertid også erfaring med å lage både rimeligere og dyrere nettsider, tilpasset spesifikke behov og budsjetter.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) For å gi deg en best mulig opplevelse på vår nettside, benytter vi informasjonskapsler. Informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan du bruker nettsiden vår, slik at vi kan forbedre den for deg. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.