Ta Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat om dine designbehov, så finner vi ut om jeg kan hjelpe deg og din bedrift.

PS:

Min kontorplass er lokalisert på Ålgård Gründerhub, et pulserende fellesskap for nyskapende bedrifter og kreative sjeler. Jeg verdsetter den kreative atmosfæren og samarbeidsmulighetene som denne plassen gir, men jeg trives også med å være ute blant potensielle kunder for å forstå deres behov bedre. Derfor er jeg alltid åpen for å reise ut til kunder i området for å diskutere prosjekter og ideer ansikt til ansikt.

I tillegg til min tilstedeværelse på Ålgård, tilbringer jeg også mye tid i Vestfold/Drammens-området. Dette gjør det enkelt å avtale møter på den siden av landet også, hvis det skulle være ønskelig. Jeg verdsetter muligheten til å møte mine kunder der det passer dem best, og er alltid fleksibel når det gjelder å tilpasse meg deres behov og preferanser.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) For å gi deg en best mulig opplevelse på vår nettside, benytter vi informasjonskapsler. Informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan du bruker nettsiden vår, slik at vi kan forbedre den for deg. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.