Om LF design

Mitt navn er Linn Fløysvik, derav LF Design.

Min lidenskap for webdesign har vært en integrert del av meg så lenge jeg kan huske, helt siden jeg først fikk tilgang til datamaskiner og internett. Selvlært og alltid åpen for å utforske nye ideer og teknologier, har jeg dykket ned i verdenen av design og utvikling, stadig utfordrende meg selv til å skape noe unikt.

Min reise inn i designverdenen tok en mer dedikert form under koronapandemien, da jeg fant meg selv med mer tid til disposisjon. Det var da jeg virkelig kunne dykke ned i mitt kreative univers og utforske ulike aspekter av webdesign på en dypere måte.

Ved siden av min lidenskap for design, har jeg en solid akademisk bakgrunn med en mastergrad i petroleumsteknologi. Jeg jobber offshore som boreingeniør, og min arbeidsplan med en 2-4 rotasjon gir meg den unike muligheten til å forfølge mine kreative interesser i friperiodene.

Erfaringen innenfor energibransjen gir meg en teknisk forståelse og innsikt som jeg kan integrere i mine designprosjekter. Enten det dreier seg om å utvikle nettsider for energibransjen eller å bringe et teknisk perspektiv inn i designprosessen, er jeg godt rustet til å møte utfordringene med en allsidig tilnærming.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) For å gi deg en best mulig opplevelse på vår nettside, benytter vi informasjonskapsler. Informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan du bruker nettsiden vår, slik at vi kan forbedre den for deg. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.